Gratis verzending in Belgiƫ en Nederland
0
Winkelwagen
€ 0,00

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Daarom kan je op deze pagina lezen hoe wij jouw gegevens verzamelen, bewaren en beschermen.

La Jeunesse is een bedrijf geregistreerd op naam van Delphine De Corte onder het BTW nummer BE0897.910.093. De hoofdzetel is gelegen op Roger de Neefstraat 3, 9160 Lokeren, België. Je kan ons contacteren op +32 476 91 74 28.

Wij zijn commercieel actief op www.la-jeunesse.be (de "website"). In dit privacy beleid betekenen de verwijzingen naar "jou" elke persoon die La Jeunesse of de website gegevens verstrekt. Door het bezoeken van onze website aanvaard en accepteer je het hieronder uitgeschreven privacy beleid en de Algemene voorwaarden.

 

Bescherming van de persoonlijke levenssfeer

La Jeunesse hecht veel belang aan de privacy van de gebruiker van zijn website en respecteert daarom de wet op de bescherming van de persoonlijke levenssfeer inzake de verwerking van persoonsgegevens. Wij zullen enkel maar informatie verzamelen wanneer dat voor ons noodzakelijk en relevant in de communicatie naar jou toe. Wij zullen ook nooit jouw gegevens ter beschikking stellen van derden, tenzij je daarvoor expliciet jouw toestemming hebt gegeven. Zo maken we jouw naam en adresgegevens wel over aan sendr of bpost, om jouw pakket op de juiste bestemming te kunnen afleveren.

De website van La Jeunesse is vrijblijvend te bezoeken en daarbij kan je informatie en producten raadplegen zonder het doorgeven van persoonlijke gegevens. Als je echter overgaat tot het aankopen van producten uit onze webshop, dan bieden wij de mogelijkheid om je te registreren met een account en persoonlijke informatie (waaronder naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer) in te vullen. 

La Jeunesse verzamelt de door jou verstrekte persoonlijke gegevens en behandelt ze in overeenstemming met de bepalingen van de wet van 8 december 1992 betreffende de verwerking van persoonsgegevens, gewijzigd door de wet van 11 december 1998. Hierin wordt rekening  gehouden met de Europese richtlijn van 24 oktober 1995. De gegevens worden behandeld als vertrouwelijke informatie en worden noch uitgewisseld, noch verhuurd, noch verkocht aan derden, behalve om te voldoen aan wettelijke verplichtingen en in geval van uitdrukkelijk verzoek van de gerechtelijke autoriteiten of politiediensten.

Welke informatie wordt er door La Jeunesse verzameld?

Jouw naam, firma naam (optioneel), adres, telefoonnummer (optioneel):

    • We hebben deze informatie nodig om onze diensten correct en naar behoren te kunnen leveren: om jou als klant te kunnen identificeren, jouw bestelling efficiënt te kunnen verzenden, een factuur te sturen en jou eventueel te kunnen contacteren.
Wij vragen u ook om jouw email adres:
    • Op deze manier kunnen wij u geïnformeerd houden met betrekking tot de status van uw bestelling. 
    • Je kan ook opteren om onze nieuwsbrief te ontvangen. Deze houdt je op de hoogte van onze nieuwste leveringen, collecties, klantenvoordelen,... Je kan jezelf ten allen tijde uitschrijven voor deze mailings indien je ze niet meer wenst. Dit kan heel simpel door onderaan in de nieuwsbrief op 'uitschrijven' te klikken of stuur ons een mailtje en wij verwijderen jouw email adres uit onze gegevensbank.

Wij verzamelen ook informatie over de webpagina's die je bezoekt. Wij verzamelen data over wanneer je inlogt in uw account. Wij registreren ook welk toestel je gebruikt, welke browser en jouw IP adres. Wij hebben deze informatie nodig om uw gebruiksgemak op de website te verhogen en onze diensten te verbeteren.

Er worden nooit kredietkaartgegevens of enige andere bankgegevens door La Jeunesse bewaard. Wij kunnen enkel zien met welk betaalmiddel je hebt betaald. en of de betaling al dan niet is gelukt. Betaalgegevens worden niet door La Jeunesse opgeslagen. De financiële transacties worden direct afgehandeld door onze een van onze betrouwbare betaalpartner:

    • Betalingen via Bancontact en iDeal worden beveiligd door CCVPAY
    • Betalingen via Mastercard en Visa worden beveiligd door
      Wirecard
    • Bankoverschrijving
Deze gegevens worden verzameld met het oog op het uitvoeren van financiële transacties met betrekking tot jouw online aankopen.

 

Jouw persoonsgegevens

De toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord. 

Je kan jezelf, kosteloos en op verzoek, steeds verzetten tegen het gebruik van uw gegevens voor direct marketing. Je dit simpelweg doen door een mailtje te richten aan verkoop@la-jeunesse.be.

Je beschikt over een wettelijk recht op inzage en eventuele correctie van jouw persoonsgegevens. Je  kan op elk ogenblik vragen dat al jouw persoonsgegevens uit het bestand van La Jeunesse verwijderd worden. Je dit simpelweg doen door een mailtje te richten aan verkoop@la-jeunesse.be.

Door de website van La Jeunesse te gebruiken, aanvaardt je de op dat ogenblik geldige privacybeleid en algemene voorwaarden. La Jeunesse behoudt zich het recht voor om op elk ogenblik dit privacybeleid te wijzigen, aan te passen of te vervangen zonder voorafgaande kennisgeving. Het is aldus raadzaam deze privacyverklaring regelmatig na te lezen.

  

Cookies

De website van La Jeunesse kan gebruik maken van cookies. Dit zijn kleine tekstbestandjes die op de harde schijf van jouw computer, tablet of smartphone bewaard worden. Deze dienen om jouw volgend bezoek aan onze site te vergemakkelijken. Deze cookies worden elke keer gelezen door uw browser (zoals Firefox, Chrome, Internet Explorer, Safari,...) wanneer je onze website bezoekt. Je kan het gebruik van cookies uitschakelen in jouw browserinstellingen. Hou er wel rekening mee dat daardoor het bezoek aan deze website minder vlot kan verlopen.

1. Directe cookies hebben verschillende doelstellingen:

    • Het onthouden van jouw login gegevens.
    • We weten hoeveel keer je onze site hebt bezocht.
    • Het onthouden van items die je eerder in het winkelmandje hebt geplaatst.
    2. Een 'third party cookie' volgt een gebruiker langere tijd over de website en is zo in staat om een profiel van jouw internetgebruik op te bouwen. Deze cookies worden gebruikt om gerichte online campagnes te voeren. Een advertentienetwerk plaatst dan via een site van derden een cookie op jouw computer, tablet of smartphone. Deze cookie kan door het netwerk worden uitgelezen op verschillende websites die zich binnen het advertentienetwerk bevinden. 

 

Google analytics

De website van La Jeunesse maakt gebruik van dienst van Google Inc., zijnde Google Analytics. Google Analytics maakt gebruik van cookies om statistieken van een website te verzamelen en gedetailleerde analyses weer te geven (inclusief jouw IP-adres). De gegenereerde informatie over jouw gebruik van deze website wordt naar een server van Google verzonden en opgeslagen. 

 

SSL certificaat

Wij beschikken over een SSL certificaat. Wat wil dit zeggen? Wanneer je een bestelling plaatst of jouw gegevens aanpast in jouw gebruikersaccount gebruiken wij een Secure Socket Layer (SSL) encryptie. Dit is een bestand dat zorgt voor een betere beveiliging van gegevens tussen de server van onze webshop en uw internet browser (zoals Firefox, Chrome, Internet Explorer,Safari, ...). Op deze manier kunnen jouw login gegevens en jouw betaalgegevens zoals wachtwoorden, kredietkaartnummers en persoonsgegevens veilig worden gebruikt. 

Hoe weet je wanneer je op een beveiligde website surft? Je ziet https:// (in plaats van http://) in de url in jouw browser. 

 

 

Disclaimer

Deze privacyverklaring valt onder de Belgische wetgeving.

Meer informatie over de wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens, gewijzigd door de wet van 11 december 1998, waarin rekening wordt gehouden met de Europese richtlijn van 24 oktober 1995, vindt u terug op http://www.privacy.fgov.be.

La Jeunesse engageert zich om de GDPR wetgeving, die van toepassing wordt op 25 mei 2018 te volgen. De GDPR wetgeving is een nieuw Europees wetgevend kader met rechtstreeks effect voor de verwerking van persoonsgegevens. Deze vervangt de Europese privacy richtlijn.

 

Vragen 

Heb je vragen omtrent het Privacy Beleid van La Jeunesse of mocht je verdere verduidelijkingen wensen, laat het ons weten en stuur een mail naar verkoop@la-jeunesse.be.



| Meer

Over ons

La Jeunesse is een webwinkel gespecialiseerd in hippe, stijlvolle en stoere kleding voor tienermeisjes van 8 tot 16 jaar. 

Volg ons

Volg ons op Facebook en Instagram voor de allernieuwste foto's en trends.

Inschrijven voor de nieuwsbrief




Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop

La Jeunesse gebruikt cookies om het gebruik van de site te vergemakkelijken.